Thursday 27 February 2014

Prosto

Danes nismo imeli faksa, zato smo lahko malce dlje poležali (vsaj nekateri). Budilka je zbudila mene in Mitjo, lastnika pa ne! Kmalu se je kuhalo na veliko od bolonjske omake (na zalogo) do riža v ciganskem golažu. Okusno! Po kosilu je že pozvonila čistilka, zato smo se selili iz ene sobe v drugo.



Popoldne smo se odpravili proti centru, kjer bi uredili še zadnje popravke na metroju. Odstranili smo eno cono in tako privarčevali za nekaj evrov (v skupnem seštevku pride za lepo število portovcev). Po poti do metroja sem zagledal še novega Leona ST. Končno sem ga videl še v živo, upam pa, da ga kmalu zapeljem na testno vožnjo. :)


Ponovno smo naredili kar lep krog po Portu. Tokrat smo vse prehodili in nismo uporabili metroja. Posneli smo tudi reklamo za ploščice (Kokšarov style). Tukaj lahko na vsakem koraku vidiš fasadne ploščice, značilnost Portugalske.


Za večerjo smo si tokrat privoščili prave Francesinhne. Sprva res ne izgleda nič kaj posebnega, vendar si na koncu sit. To je prava kalorijska bomba. Meso, sir, meso, meso in še enkrat meso, aja pa še nekaj kruha in pikantna omaka. :) Ozračje v gostilni je bilo napeto, ker je ravno takrat potekala tekma med FC Porto in Eintracht Frankfurt (3:3). To je to.



V trgovini smo zasledili podobno zadevo kot je bila lani v Sloveniji s Coca-Colo. Tukaj to počnejo z Nutello. :)




No comments:

Post a Comment